Hoppa till huvudinnehåll

Kulör Topaze, Marrakech Walls

1 878,00kr
Lägger till i kundvagnen ... Objektet har lagts till

Marrakech Walls kalkfärg för väggar inomhus. 

Marrakech Walls är en kalkfärg som med en speciell teknik/tadelakt kan bearbetas för att få en blank yta, som polerad sten/betong. Oglättad är ytan mycket matt, lite som rå betong. Marrakech Walls kan användas med många olika tekniker. Gör alltid en provmålning på mindre yta först, för att säkerställa att du får till det resultat du önskar. 


I kombination med Pure & Original´s Wallprim Pro kan Marrakech kalkfärg användas på de flesta underlag inomhus. OBS att kalkfärg bara fäster på en 100% ren, omålad kalkputs. På alla andra underlag måste man först grundmåla med Pure & Originals Wallprim Pro. 


Obs, tänk på att färgåtergivning på en digital skärm i princip aldrig stämmer helt med verkligheten. Se kulörbilderna som en vägledning. Vi rekommenderar att du beställer en färgkarta alt. beställer en provburk. Provburkar finns att beställa Fresco kalkfärg (samma kulörer som i Marrakech Walls).

Alla våra pigmenterade färger bryts specifikt till varje kund. Därför finns det ingen möjlighet till retur av dessa produkter. 


Åtgång: 5-7 kvm/L/strykning


Läs noga igenom  aktuellt Produktdatablad innan du börjar arbeta med produkten!

Se  nedladdningsbara dokument under PRODUKTINFORMATION